Doneren aan Winteravonden aan de Amstel

Draagt u een klassieke muziek een warm hart toe? Vindt u het belangrijk dat «Winteravonden aan de Amstel» elk jaar een unieke bijdrage aan het culturele leven in Amsterdam levert? En dat het festival ieder jaar weer de beste internationale artiesten van hoog niveau kan blijven uitnodigen?

Een dergelijk groots muziekfeest, dat internationale meesters presenteert maar ook kansen biedt aan jong talent, kost veel geld. Om die kosten te dekken werven we subsidies en sponsoren en doen we een beroep op u, iemand met hart voor cultuur. We stellen uw steun erg op prijs en heten u van harte welkom! Er zijn verschillende mogelijkheden:

 

Donateur vanaf €35,-– bijdrage naar believen

Wij zijn u zeer dankbaar voor uw steun.


U kunt elk gewenst bedrag overmaken naar IBAN NL50 INGB 0006 1813 18 t.n.v. Stichting Winteravonden aan de Amstel o.v.v. `gift´. Wij willen u graag persoonlijk bedanken, vermeldt u daarom als het u belieft ook uw naam en e-mailadres.

Uw gift is van de belasting aftrekbaar. Omdat Stichting Winteravonden aan de Amstel een culturele-ANBI-status heeft verkregen en daarmee een erkend goed doel is, mag het aftrekbaar bedrag verhoogd worden met 25%. U geniet daardoor belastingvoordeel over een hoger bedrag dan de oorspronkelijke gift.

 

Richterclub – bijdrage vanaf €500, – >> 

Wij willen u graag leren kennen en onze wereld met u delen.

Met een jaarlijkse bedrag vanaf €500 behoort u tot onze Richterclub. Zo verbindt u zich aan culturele inspiratie en innovatie, zo helpt u om het festival op het hoge niveau te houden én om jonge talenten te ontwikkelen. Zo draagt u heel actief bij aan het Nederlandse culturele leven.

Wat ontvangt u als lid? >> 

 

Corporate sponsoring

Wij zien mogelijkheden voor samenwerkingen

Bent u ondernemer met een warm hart voor kunst en cultuur? Wij staan open voor een inhoudelijke, strategische samenwerking. Voor de zakelijke kring van Winteravonden zijn interessante modules ontwikkeld, die u aan uw business kunt verbinden; zo kan het festival voor uw relaties of werknemers als een mooie showcase of als ontmoetingsplek dienen.

Uw bijdrage zorgt ervoor dat festival Winteravonden aan de Amstel op hoog niveau kan blijven opereren.

Graag gaan wij met u persoonlijk in gesprek indien u graag sponsor zou willen worden. U kunt daarover contact opnemen met de zakelijk leider Nadia Eliseeva info@winteravondenaandeamstel.nl

 • Locatie: Hermitage, Amsterdam
  Adres: Nieuwe Keizersgracht, 1


  Stichting Winteravonden aan de Amstel
  KvK Amsterdam nr. 58932097
  RSIN 853243347
  IBAN: NL50 INGB 0006 1813 18
  Adres: Meander 167, 1181 WN Amstelveen
  Tel: +31 6 23861156
         +31 6 49982505

 • ANBI

  Het Festival wordt door de Stichting “Winteravonden aan de Amstel” georganiseerd, die een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) is. Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Dergelijke giften zijn volgens de Nederlandse belastingregels aftrekbaar, daardoor wordt het voor u fiscaal extra aantrekkelijk om ons te steunen.

 • met dank aan