Nieuws

Bestel hier uw kaarten

Breaking news!
Nooit vertoond Rachmaninoff-materiaal wordt onthuld

Het Rachmaninoff-netwerk heeft exclusieve toestemming gekregen om nooit vertoond materiaal uit het archief in SENAR, het Zwitserse vakantieoord van Rachmaninoff, aan het publiek te laten zien. Het evenement vindt plaats tijdens een kleine presentatie in het museum Hermitage Amsterdam op 18 december 20:15 uur en maakt deel uit van een all-Rachmaninoff-concert.

Het concert bevat onder meer cellist Alexander Knyazev en pianist Plamena Mangova. Inbegrepen in het programma zijn uitvoeringen van de Cello Sonata, het Trio Élégiaque, evenals een selectie Solo Piano Music en Songs.

Aan de rechterkant van deze pagina kunt u tickets bestellen.

rachlogo

Met een exclusieve presentatie viert het Rachmaninoff Network de voltooiing van het digitaliseren en conserveren van alle artefacten in Rachmaninoffs buitenverblijf aan het Zwitserse Vierwoudstedenmeer. Projectleiders Elger Niels en Wouter de Voogd zullen uniek historisch materiaal voor het allereerst publiek tonen en u meer vertellen over deze eerste fase in de beoogde opzet van de Sergei Rachmaninoff International Database.

www.rachmaninoff.org
Facebook: rachmaninoffnetwork

Zaterdag 16 dec

Zondag 17 dec

Maandag 18 dec

Dinsdag 19 dec

Zaterdag 23 dec

Met dank aan:

amsterdamsfondsvoordekunst
bernhard cultuurfondsvan beinumherasonbylandterasmus stichtingjanvino
hermitage amsterdamgeelvinckhotel europeaeroflotwaldorf astoriardamsterdam trade bankTHBA Logo NEWlinx telecomscope

rachlogorussische ambassademax avondconcertypma pianoaablomuzetassen museum

Stichting Winteravonden
aan de Amstel

KvK Amsterdam nr. 58932097
RSIN 853243347
IBAN: NL50 INGB 0006 1813 18

Adres:
Nieuwe Prinsengracht 26-II
1018 XJ Amsterdam

Tel:
+31 6 413 63 875

Festivallocatie

Anbi status

Het Festival wordt door de Stichting “Winteravonden aan de Amstel” georganiseerd, die een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) is. Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Dergelijke giften zijn volgens de Nederlandse belastingregels aftrekbaar, daardoor wordt het voor u fiscaal extra aantrekkelijk om ons te steunen.
Meer informatie >>

anbi status

Nieuwsbrief

Menu